2009. június 3., szerda

:)


glitter-graphics.com

Mostanában nem történik velem semmi különös...

Pelus még mindig van rajtam,valahogy nem akarok tőle megválni.Anya abba bízik majd a nyáron a nagy melegekbe kényelmetlen lesz és majd akkor sikerül leszoknom.

glitter-graphics.com
Sajnos Gyerek napon nem voltunk,mert az eső elmosta és elmaradt.
Az a baj,hogy semmi jó program nincs itt Sárváron.(Nem úgy mint régen,mikor anya volt gyerek)
Így hát elhatároztuk csinálunk mi magunknak programokat (Sárváron kívül).
Gyerek napi kárpótlásként elhatározták anyáék,hogy vasárnap elmegyünk a Veszprémi állatkertbe.Jönnek velünk Csillék(Szomszédok) és hát több mint valószínű,hogy a Leventéék is!

glitter-graphics.com
Utána meg majdnem minden hétvégén partizunk.Jövő héten apa szülinapja,azután a Levi névnapja és a Marianna(anya kereszt anyja) 50. születésnapja.Úgyhogy lesz mit ünnepelnünk.
Reméljük jó idő lesz nem hiúsulnak meg a kerti partik!

glitter-graphics.com
Majd úgyis jövünk fényképes beszámolókkal!
Addig is nagyon szép napot mindenkinek!!!

3 megjegyzés:

Bianka és Karina írta...

Sajnállom,hogy elmaradt a gyereknap.:((Mi is féltünk,hogy így lesz,mert persze mikor jön a rossz idő?Mikor jó a buli.:PPP
De reméllem az Állatkertezés az összejön.:)))
Itt lesztek tőlünk nem mesze.:)))
Hűűűűű,jó kis kerti bulik?:)))Bizti (legalábbis megrendeljük nektek.:))jó idő lesz.:))Isten éltesse előre is az összes ünnepeltet.:))

Nekem most esett le,hogy Sárváron laktok!?:)))
Két Éve nyáron voltunk Kőszegen,és hazafele a Sárváron a várba is bementünk.Ez nagyon emlékezetes marad,mert két ott dolgozó néninek annyira megtetszettem,(meg nekem az egyikőjük karkötője)hogy azt mondták Anyának mennyen csak nézzen körül,mert így lemarad mindenről.Persze ott maradtam,csak jött Mami felügyelni.:DD

Pusza!
Bius

Kevin és Félix írta...

Szia Bius!
Nálunk sem volt nagy szám a gyereknap,kicsit tudtunk csak ott lenni az idő miatt:(
Reméljük a sok parti összejön/nálunk is lesz jónéhány ebbe a hónapba/ és az állatkertesdi is!Esetleg beugorhattok hozzánk egy kávéra,sütire,mert mi itt lakunk Veszprémben:)))))
Tőletek nem messze van a Mamiéknak nyaralójuk,Kissomlyón és szoktunk menni,onnan pedig pancsizni hol Sárvárra,hol Cellbe:)
Puszika Nektek:))
Kevin és Kitti.

Dórácska írta...

Szia Biusdrága!:)
Mi is sajnáljuk a gyereknapot. Aznap nálunk is nagyon rossz idő volt, nem is tudtunk menni csak a nagyiékhoz (orkán erejű szél fújt).
Úgy tűnik nem fogtok unatkozni az elkövetkező időszakban, de ez így is van rendjén. Mi nagyon szeretjük a családi összejöveteleket, szeretünk együtt lenni a szeretteinkkel:)
Jó állatkertezést.:)
Mi sajna nagyon messze lakunk tőletek, de az nem rossz ötlet, hogy Ti (a csajokkal és a gyerkőcökkel) összefussatok egy kis beszélgetésre:)
jaaa, és örülünk, hogy papócád végre otthon van!:)
Puszi!
Anna és anyája:)